Follow Me @Hilaviniya

Translate

14 Kasım 2018 Çarşamba

EF EDUCATION FIRST Blogger Yarışması İle Sizi Yurt Dışına Uçururuyor


Eğitim sektörünün lider kuruluşlarından EF Education First ödüllü Blogger yarışması ile kazandırmaya devam ediyor.




     İlk kez düzenlenen ödüllü EF Blogger Yarışması ile tüm blog yazarlarına hünerlerini sergileme ve yurt dışında 1 haftalık dil eğitimi dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazanma imkanı sunuyor. EF bu şekilde Türk bloggerlara seslerini duyuracak bir platform vermeyi amaçlıyor.
Her endüstri ve yaştan blog yazarına açık olan bu yarışmaya katılmak ise oldukça basit: Bir blog yazısı yayımlamak. Hayata geçireceğiniz bu yazının temasının “iş sektörünüzde yabancı bir dil bilmenin/öğrenmenin önemi” olması gerekiyor. Makalenizle ilgili geri kalan tüm özellikleri kendiniz belirleme özgürlüğüne sahipsiniz.
Yarışmanın kazananları orijinallik, konuda tutarlılık ve sosyal medya etkileşimleri gibi faktörler bir araya gelerek belirlenecek. İlk sırayı alan yetenekli blog yazarına ise Avrupa’nın yolu görünecek. Kazanan kişi EF Avrupa dil kampüslerinin yer aldığı İngiltere, Malta, İspanya, İtalya, Almanya gibi ülkelerden birini seçme hakkı elde edecek ve seçtiği şehirde 1 hafta boyunca ücretsiz dil eğitimi görecek.
#EFBloggerTurkiye yarışmasında 2., 3. ve 4. sırayı alan blog yazarlarını tüm EF dil kampüsleri ve programlarında geçerli olacak indirimler bekliyor.

ŞARTLAR VE KOŞULLAR

Katılım şartları

- EF Blogger Yarışması ve dil eğitim turu organizatörü şu adreste bulunmaktadır: EF Education First, Levent 199 Plaza, Büyükdere Cad. No: 199/16 Levent, İstanbul, Türkiye.
- EF Blogger Yarışması’na katıldığınızda aşağıdaki koşulları kabul etmiş olursunuz.

Uygunluk:

- Türkiye’de yaşayan 13 yaş ve üstü herkes yarışmaya katılmak için uygundur. 13 yaş altı katılımcılar ebeveyn rızası ile yarışmaya katılabilirler.
- Bu organizasyon ile bağlantılı şirketlerin çalışanları, çalışan yakınları, servis sağlayıcıları ve ajanslar yarışmaya katılamazlar.

Yarışmanın süresi:

- EF Blogger Yarışması 01/10/2018 ile 01/12/2018 tarihleri arasında devam edecektir. Organizatör firma bu süreyi uzatma veya kısaltma hakkına sahiptir.

 Ödüller:

- Yazılmış makalenin URL’i form üzerinden paylaşıldığında yarışmaya otomatik olarak katılınmış olacaktır. EF jürisi tarafından seçilen birinci, EF Avrupa kampüslerinden birinde* bir haftalık dil eğitimi kazanacaktır.
- Ödüller 1 yıl içerisinde kullanılmak durumundadır ve başka birine aktarılamaz. İlk sıra ödülüne uçak biletleri, transfer hizmetleri ve konaklama da dahildir. Diğer ek masraflar blogger tarafından karşılanacaktır.

Kazananları seçme kriteri:

- Organizatör firma ödül destinasyonunu tek bir ülkeye sabitleme hakkına sahiptir. Kazananlar EF jürisi tarafından seçilecektir.
- Farklı ağırlıkları olan 3 kriter ile kazanan seçimi yapılacaktır:
  • %50: EF linklerine gelecek tıklama miktarları
  • %30: İçeriğin konuya uygunluğu ve orijinalliği
  • %20: Facebook ve Instagram paylaşımlarına gelen etkileşim sayıları (#EFBloggerTurkiye etiketi ile)

- Kazananlar e-mail yoluyla bilgilendirilecektir. Bildirim yapıldıktan sonra ödüllerin kazananlar tarafından 2 hafta içerisinde onaylanması gerekmektedir. 1 haftalık dil eğitimi ödülü için çıkışın en geç 24/09/2019 tarihinde yapılması şarttır.

Sorumluluk:

- Ödül teslim edildikten sonra organizatörün herhangi bir sorumluluğu kalmayacaktır.
- Kazanan açıklandıktan sonra, organizatörün şu bilgilere ihtiyacı olacaktır: Tam isim, e-mail adresi, doğum tarihi, tam adres ve telefon numarası.
- Değerlendirme ve karar aşaması için EF’e sağlanacak olan kişisel detaylar yalnızca bu aşama sırasında kullanılacaktır.
- Organizatör kişisel detayları Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na göre işleme alacaktır.

Diğer:

- Bu yarışma yalnızca Türkiye için geçerlidir.
- Eğer bu koşullardan herhangi birisi geçerliliğini yitirirse, diğer koşullar bundan etkilenmeyecektir.
 *: Avrupa kampüsleri arasından seçim kazanana aittir. Seçim yapılabilecek EF Avrupa dil okulları şu şekildedir: Almanya, Fransa, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Malta.

NASIL KAZANABİLİRİM ?
 1. Blogunuzun yer aldığı iş sektöründe yabancı dil öğrenmenin önemi üzerine bir yazı yayımlayın. Yazının teması ve uzunluğu konusunda tamamen özgürsünüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder